Maatwerk

Al onze producten worden feilloos op maat gemaakt. Wij gaan uit van de specifieke behoeften van de klant en zorgen ervoor dat uw investering een meerwaarde vormt en het product naar uw wensen wordt gemaakt.

Diensten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Heeft u vragen

of wilt u een offerte aanvragen?

AV Verspaning

AV Verspaning is gespecialiseerd in het bewerken van metaal. Wij richten ons met name op het bewerken en vervaardigen van producten uit staal, RVS en aluminium.  Wij zijn er op gericht om producten en diensten te leveren van hoge kwaliteit met een duidelijke en scherpe prijs en een snelle levering.

Het bedrijf, dat gevestigd is in Vroomshoop (Overijssel), en levert metaalconstructies in alle vormen en maten met behulp van een uitgebreid machinepark.

Matrijs vakmanschap

Matrijzenbouw

Promatrix is specialist in de fabricage van aluminium matrijzen en het spuitgieten van kunststof producten in kleine series. Door vergaande procesoptimalisatie kunnen wij uw kunststof product al binnen 4 tot 8 weken leveren. Promatrix realiseert het ontwerp, de matrijzenbouw en het spuitgieten allemaal in eigen huis!

De kracht van Promatrix schuilt in onze aluminium matrijzen. De reden: aluminium maakt productie in kleine series mogelijk. Snel en kosteneffectief.

Heeft u vragen of wilt u weten wat AV verspaning voor u kan betekenen?